Digitale lichtmastreclame is effectieve reclame om gezien te worden

Hoe brengt u uw bedrijf of evenement onder de aandacht van een groot publiek? Bent u op zoek naar een effectieve reclame methode? Misschien is  digitale lichtmastreclame iets voor u. Bewegende beelden trekken meer aandacht dan stilstaande beelden. De beelden bij digitale lichtmastreclame wisselen elke 6 seconden. Deze vorm van buitenreclame is daarom nooit saai. Uit testen blijkt dat digitale lichtmastreclame minder als storend wordt ervaren dan televisie reclame. Tijdens televisie reclame zappen mensen vaak naar een andere zender. Digitale buitenreclame kan men niet weg zappen. Hierdoor is digitale lichtmastreclame perfect voor het bekendmaken van acties of evenementen. Digitale reclame is snel verwisselbaar en daarom altijd up-to-date. Door het gebruik van verschillende beelden verschijnt eerst de reclame of het evenement in beeld. Even later verschijnt de route op het bord.  De reclameboodschap kan om de 6 seconden, per uur of per dag wisselen.

Digitale lichtmastreclame is een zeer efficiënte methode om iets aan te prijzen

In stadscentra en langs drukke verkeersroutes is lichtmastreclame steeds vaker zichtbaar. Lichtmastreclame dient voor het wijzen van de weg. Digitale lichtmastreclame wijst de weg én brengt de reclame boodschap van uw bedrijf over. U vergroot met deze vorm van reclame de bekendheid van uw bedrijf. Op de digitale borden verschijnt ook op gezette tijd de locatie van uw bedrijf. Met reclame borden aan lichtmasten op strategische plaatsen, bereikt u een zeer groot publiek. De digitale reclameborden aan lantaarnpalen zijn goed zichtbaar. Door hun helderheid vallen deze borden zowel overdag als ’s avonds goed op. De reclame boodschap op het digitale reclamebord wisselt tot wel 1000 keer per dag. De reclameboodschap is direct aan te passen aan bepaalde situaties. Denk hierbij aan een kortdurende actie of de uitverkoop. Strategische plaatsen voor digitale reclame borden zijn met name drukke verkeersroutes en doorgaande wegen. Ook in het centrum van de stad of langs een woonboulevard ziet u vaak digitale reclame.

Digitale buitenreclame betekend letterlijk dat u gezien wordt

Al meer dan 30 jaar helpt VUSP bedrijven met ‘letterlijk gezien worden’.  VUSP adverteert op een doeltreffende manier met digitale lichtmastreclame. Door het maken en plaatsen van digitale buitenreclame zorgt VUSP ervoor dat uw reclameboodschap wordt gezien door weggebruikers. Hiervoor plaatsen zij digitale reclame borden aan lantaarnpalen langs drukke verkeerswegen. Door het plaatsen van digitale buitenreclame in het centrum van de stad wordt uw bedrijf letterlijk gezien én gevonden door het winkelend publiek. Mede door deze digitale borden vinden inmiddels duizenden mensen dagelijks hun weg naar winkels, restaurants, hotels, kantoren en bedrijventerreinen. Het plaatsen van de digitale reclameborden in de buurt van het betreffende bedrijf, winkel, restaurant of evenement geeft het meeste rendement. Wilt u mensen van buitenaf aanspreken? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om de digitale lichtmast reclameborden op verder gelegen locaties te plaatsen. Alles gebeurt uiteraard in overleg met u en de betreffende gemeente.

Wilt u ook de aandacht trekken?

De borden voor digitale lichtmastreclame maakt VUSP in samenwerking met u. Als service maakt VUSP de advertentie geheel gratis voor u op.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar digitale lichtmastreclame en wilt u weten wat lichtmastreclame voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met VUSP.